top of page

Skreddersydd studietur for ny kunnskap

Updated: Jul 3, 2020

En studietur er ny kunnskap, innsikt i hvordan andre bedriftsledere tenker. Det er inspirasjon og faglig påfyll. En ting er å høre om eller lese om andre bedrifter. En helt annen ting er det å oppleve det selv. Digilab Scandinavia har stor erfaring i å planlegge og gjennomføre studieturer for styrer- og ledergrupper eller nettverk.


Over 70 studieturer så langt - alle er skreddersydd

Vi har gjennomført i overkant av 70 studieturer og opparbeidet oss et nettverk verden over. og har systematisk opparbeidet et kontaktnett i byer og regioner slik som Silicin Valley, New York, Seattle, London, Amsterdam, Berlin, Hong Kong, Tokyo, Tel-Aviv, Boston, Shanghai, Shenzhen og vi utvider stadig vårt nettverk.


Normalt bruker vi en uke på en studietur og besøker til sammen et sted mellom 10 - 12 selskaper. Vi bruker god tid til å forstå våre kunders behov slik at vi er sikker på å treffe med de selskapene vi besøker. Mange ønsker å få dypere innsikt i de globale økosystemene slik som Google, Amazon, Microsoft, Alibaba, Tesla, Huawei, Facebook, Salesforce. Vi har disse kontaktene.


Mye av innovasjonen skjer i tilknytning til oppstart selskaper som er i inkubatorer slik som Plug & Play, Hong Kong Science Park, Metaprop eller andre inkubatorer. Vi har disse kontaktene. I tillegg har vi knyttet gode kontakter med akademiske miljøer slik som Stanford University.


Ønsker du en samtale om dette kan være noe for deg og din bedrift. Ta kontakt på +47 90740270


0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page