top of page
IMG_7315.jpeg
digilab_scandinavia_logo_liggende (2).pn

Har du fått beskjed av styret om å utvikle en strategiplan for de neste 3 - 5 årene, men ser at du i praksis ikke har tilstrekkelig med tid til å fokusere på dette nå? Fordi du også har mange andre oppgaver som brenner. Synes du at det er lett å bli forvirret over alle den informasjonen som flyter rundt? Jeg regner med at du som de fleste andre får mye input fra konferanser, fra ansatte, fra kunder, fra samarbeidspartnere, fra leverandører, fra trendrapporter, fra webinarer og det du fanger opp i media? 

Ser du store muligheter for bedriften din? Ser du også noen truende skyer der ute i horisonten? Er de egentlig litt redd for at konkurransen skal bli tøffere og at noen nye konkurrenter skal dukke opp med bedre løsninger enn det dere har? Er du usikker på om du skal samarbeide med noen av de store IT aktørene? Har dere tilstrekkelig kompetanse og det riktige mannskapet til å gå inn i fremtiden? Er du engstelig for om dere griper alle de mulighetene som ligger foran og trenger du noen å sparre med? Har du egentlig god nok oversikt? Skulle du bare hatt litt bedre tid?

Om noen av disse utfordringene treffer deg, er Digilab Scandiavia en riktig bedrift å ta kontakt med. Jeg arbeider med de fleste av disse utfordringene for flere selskaper innen ulike bransjer. Oftest blir jeg leid inn til å hjelpe toppledelsen med å utvikle eller revurdere strategiplaner. Min oppgave er å hjelpe deg som leder og sette deg og ledergruppen i stand til å gi svar på problemstillingene over. Jeg har innsikt og en utviklet metodikk til å systematisere trender. Jeg har møtt bortimot alle de store økosystemene og jeg har sett hva som rører seg rundt i verden. Ganske mye faktisk. Dette kombinert med min evne til å sette meg ned i akkurat deg og din bedrift, gjør meg i stand til å hjelpe akkurat deg med din strategiplan. 

I tillegg hjelper jeg deg med å føre alt i pennen slik at det er klart til å presenteres. Forankring i alle ledd er viktig. Men du får ikke en som sitter rolig. Du får en som utfordrer, som stiller spørsmål og som også er kreativ, nytenkende og litt uredd. 

Ønsker du mer informasjon eller en uforpliktende prat. Ta kontakt.

Kontaktinformasjon:

Bjarne Hareide. Mobil +47 90740270 eller e-post: bjarne@digilabscandinavia.com

bottom of page